Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων

‘Eναρξη Nέων Tμημάτων!
Παράταση Υποβολής Aιτήσεων έως 13/03/15
'Εναρξη Μαθημάτων: 16/03/15

Δείτε την Πρόσκληση

Βίντεο Μαθημάτων

Δείτε τα εισαγωγικά βίντεο των μαθημάτων περιγράφουν συνοπτικά στους ενδιαφερόμενους το περιεχόμενο του μαθήματος

Προβολή

Συνεργασία με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας

Νέα συνεργασία με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Θεματική Ενότητα 7: Οικονομική Πολιτική & Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

Δείτε περισσότερα

Εταιρίες που εμπιστεύθηκαν το Πρόγραμμα

Ευχαριστούμε τις εταιρίες που εμπιστεύθηκαν το Πρόγραμμα για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους

Δείτε περισσότερα

Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής λειτουργεί με επιτυχία για 7η συνεχή χρονιά, έχει εκπαιδεύσει περίπου 5.000 άτομα, έχει επιλεγεί από 150 και άνω επιχειρήσεις για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους και ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προσδοκίες των εκπαιδευομένων του όπως καταδεικνύουν οι υψηλοί δείκτες ικανοποίησης των αξιολογήσεων.

Το Πρόγραμμα διεξάγεται υπό την επιστημονική εποπτεία ενός εκ των αναμφισβήτητα κορυφαίων Ακαδημαϊκών Τμημάτων της χώρας και συνεργάζεται με έμπειρους διδάσκοντες - μέλη ΔΕΠ και καταξιωμένους επαγγελματίες - παρέχει ποιοτικό ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Στις συνεργασίες συγκαταλέγονται η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας για την διεξαγωγή των μαθημάτων της 7ης Θεματικής Ενότητας και η TUV ACADEMY για τη διεξαγωγή της 4ης Θεματικής Ενότητας.

Το Πρόγραμμα Σπουδών αποτελείται από εξειδικευμένα μαθήματα που συνδέουν θεωρία και πράξη και συνεχώς εμπλουτίζεται προσαρμοζόμενο στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Το υλικό των μαθημάτων επικαιροποιείται και προστίθενται νέα καλύπτοντας την ανάγκη για διαρκή αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των ατόμων, ώστε να ανταπεξέρχονται στο σημερινό, σύγχρονο και ιδιαίτερα απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον. Ο εκπαιδευόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει α) σεμινάρια ασύγχρονης εκπαίδευσης- παρακολούθηση από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή β) επαγγελματικά σεμινάρια κατάρτισης – παρακολούθηση σε αίθουσα ή on line με χρήση τεχνολογίας σύγχρονης εκπαίδευσης.

Στα ήδη μειωμένα δίδακτρα χορηγούνται ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους, πολύτεκνους (τρίτεκνους), ΑμεΑ, αποφοίτους ή φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και συμμετέχοντες που έχουν παρακολουθήσει κάποιο μάθημα προηγούμενου κύκλου ή θα παρακολουθήσουν ταυτόχρονα τουλάχιστον δύο μαθήματα. Τέλος το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς εκπαιδευόμενου σε επόμενη περίοδο του ίδιου μαθήματος και συμμετοχή σε επόμενη εξέταση χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τμήματος έχει πιστοποιηθεί από την TUV Austria Hellas σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 9001:2008 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει (Νο.:01012153).

Άγγελος Αντζουλάτος
Καθηγητής Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
Επιστημονικός Υπεύθυνος Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Καραμολέγκου Άννα
Υπεύθυνη Γραφείου Προγραμματισμού


Το Σύστημα Διαχείρισης
του Προγράμματος
έχει πιστοποιηθεί από την
TUV Austria Hellas
σύμφωνα με το Πρότυπο
EN ISO 9001:2008

Οδηγός Σπουδών

Δείτε τον ανανεωμένο οδηγό σπουδών του προγράμματος σε μορφή flipbook!

Δείτε εδώ

Πάνω από 150 Επιχειρήσεις εμπιστεύθηκαν το Πρόγραμμα μας

Έχοντας συγκεντρώσει ένα σημαντικό απόθεμα τεχνογνωσίας και πληροφοριών σε ότι σχετικό με e-learning, distance learning or blended education, μπορώ μετά βεβαιότητας να μεταφέρω ότι πρόκειται για το καλύτερο πρόγραμμα που προσφέρεται στην Ελλάδα και από ελληνικό φορέα.

Δ. Ν. Κουμπαρούλης Β.W.L. Institut, Basel
Professor of Economics at Los Angeles International University

Είπαν για εμάς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων

Νέα Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων Έναρξη Νέων Τμημάτων: 9/3/15 Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: έως 5/3/15

More Info

Παράταση στην έναρξη των νέων τμημάτων

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του πολύ μεγάλου όγκου των αιτήσεων και εγγραφών τις τελευταίες ημέρες, δίνεται παράταση μέχρι και την Τετάρτη 22/10/14

More Info

Το Πρόγραμμα E-learning συνεπιβάτης σας στο Metro!

Θα προβάλλεται στους διαχωριστικούς υαλοπίνακες του Μετρό (γραμμή 2 & 3) για το διάστημα από 23/9/14 – 20/10/14.

More Info

Facebook Page