Νέα της ηλ.τάξης

Νέος Επικεφαλής Συμβουλίου Οικονομολόγων Εμπειρογνωμόνων ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος E-learning

 
Φωτογραφία ΑΝΝΑ KAPAMOΛEΓKOY
Νέος Επικεφαλής Συμβουλίου Οικονομολόγων Εμπειρογνωμόνων ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος E-learning
από ΑΝΝΑ KAPAMOΛEΓKOY - Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014, 8:46 μμ
 
 

Ο Αναπλ. Καθηγητής κος Στεφανάδης Χριστόδουλος, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος E-learning Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής και Πρόεδρος του Τμήματος ορίστηκε νέος Επικεφαλής Συμβουλίου Οικονομολόγων Εμπειρογνωμόνων.

 

Θερμά Συγχαρητήρια στον κύριο Στεφανάδη, είναι μεγάλη επιτυχία για το Τμήμα, αλλά και το Πρόγραμμά μας.

 

 

Το βιογραφικό του νέου επικεφαλής του ΣΟΕ

 

Νέος επικεφαλής του Συμβούλιου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) διορίστηκε ο Χριστόδουλος Στεφανάδης, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του ίδιου Πανεπιστημίου.

 

O καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης έχει διδακτορικό (Ph.D) στα οικονομικά από το New York University των ΗΠΑ. Επίσης, έχει μεταπτυχιακό (M.Phil) στα οικονομικά και τη χρηματοοικονομική από το New York University και δίπλωμα πολιτικού μηχανικού από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

 

Είναι Πρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Υπεύθυνος του Προγράμματος Διά Βίου Μάθησης e-learning στο ίδιο Τμήμα.

 

Έχει εργαστεί στο Τμήμα Έρευνας της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη (Federal Reserve Bank of New York) και έχει διδάξει στα πανεπιστήμια Columbia University και University of Arizona.

 

Οι τομείς στους οποίους ειδικεύεται και έχει εκπονήσει ερευνητικό έργο είναι η θεωρία οικονομικής ανάπτυξης, η πολιτική οικονομία, η βιομηχανική οργάνωση και η χρηματοοικονομική. Ακαδημαϊκές μελέτες του έχουν δημοσιευτεί σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά.

 

 

Πηγή:

 

http://www.naftemporiki.gr/story/822600/to-biografiko-tou-neou-epikefalis-tou-soe