Νέα της ηλ.τάξης

Παράταση Έναρξης Νέων Τμημάτων E-learning: 06/06/2016

 
Φωτογραφία ΑΝΝΑ KAPAMOΛEΓKOY
Παράταση Έναρξης Νέων Τμημάτων E-learning: 06/06/2016
από ΑΝΝΑ KAPAMOΛEΓKOY - Παρασκευή, 27 Μάιος 2016, 2:22 μμ
 

E-learning Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
Παράταση Έναρξης Νέων Τμημάτων E-learning: 06/06/2016 
Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων/Εγγραφών έως 02/06/2016

Παραθέτουμε τους συνδέσμους:

Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων
Οδηγός Σπουδών
Δίδακτρα-Κατηγορίες Εκπτώσεων
Εισαγωγικά Video

 • Η παρακολούθηση δεν γίνεται σε συγκεκριμένες ώρες. Το εκπαιδευτικό υλικό θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης στην οποία θα μπορείτε να εισέρχεστε όποτε έχετε χρόνο. Το υλικό θα αναρτάται σε εβδομαδιαία βάση, αλλά θα έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή στο υλικό της τρέχουσας εβδομάδας και όλων των προηγούμενων. Ο ενδεικτικός χρόνος ενασχόλησης του συμμετέχοντα με το εκπαιδευτικό υλικό είναι περίπου 4 ώρες ανά εβδομάδα.
 • Η πρόσβασή σας στην πλατφόρμα δεν διακόπτεται ποτέ. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν ολοκληρώσετε τη μελέτη σας στον προκαθορισμένο χρόνο, ώστε να δώσετε την εξέταση στις προγραμματισμένες για το συγκεκριμένο τμήμα ημερομηνίες, έχετε τη δυνατότητα να μας ενημερώσετε όταν θα είστε σε θέση να εξεταστείτε ώστε να σας στείλουμε θέματα επανεξέτασης ή και να μεταφερθείτε σε επόμενο τμήμα ώστε συμμετάσχετε στην αντίστοιχη εξέταση (χωρίς φυσικά άλλη οικονομική επιβάρυνση). Επομένως, υπάρχει ευελιξία όσον αφορά το χρόνο ολοκλήρωσης του σεμιναρίου.
 • Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Πιστοποιητικό TUV ACADEMY ή Πιστοποιητικό σε συνεργασία με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας για τις Ενότητες 4 και 7 αντίστοιχα). Επίσης χορηγείται -κατόπιν σχετικής αίτησης- βεβαίωση, συνοδευτική του Πιστοποιητικού Παρακολούθησης, αναφορικά με τις ώρες παρακολούθησης που αντιστοιχούν στα elearning σεμινάρια του προγράμματος (4 ώρες ανά εβδομάδα elearning).
 • Οι διδάσκοντες του Προγράμματος είναι:
  • μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς ή άλλων συνεργαζόμενων Τμημάτων/Ιδρυμάτων
  • καταξιωμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στο αντικείμενο. 
   Οι διδάσκοντες διασφαλίζουν με την πλούσια διδακτική, ερευνητική και συμβουλευτική τους εμπειρία την ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς και ενημερώνουν τους εκπαιδευόμενους για όλες τις νεότερες εξελίξεις και καινοτόμες μεθόδους που εφαρμόζονται στο χώρο.
 • Τo Πρόγραμμα :
-λειτουργεί από το 2008 προσφέροντας εξειδικευμένα σεμινάρια με τρεις περιόδους έναρξης ετησίως-Οκτώβριο, Μάρτιο και Μάιο
-έχει εκπαιδεύσει 7.000 συμμετέχοντες και έχει επιλεγεί από 200 εταιρίες και φορείς για την εκπαίδευση εργαζομένων τους
-ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προσδοκίες των εκπαιδευομένων όπως καταδεικνύουν οι υψηλοί δείκτες ικανοποίησης που προκύπτουν από τα στοιχεία που συλλέγονται κατά τη διαδικασία αξιολόγησης του Προγράμματος από τους αποφοίτους (4,6 με άριστα το 5)παρέχει πρόσβαση σε πλούσιο, διαδραστικό, πολυμεσικό υλικό, ενώ το περιβάλλον εργασίας στην πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης είναι πολύ φιλικό και εύχρηστο, ώστε να διευκολύνει τη μελέτηέχει πιστοποιηθεί για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει (Cert.Reg.No01012153 με ισχύ έως 30/05/2018)
-προσφέρει 115 σεμινάρια καλύπτοντας μεγάλο εύρος επίκαιρων και σύγχρονων εκπαιδευτικών αντικειμένων σε 14 Θεματικές Ενότητες


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος http://elearning.xrh.unipi.gr/ 

Με την έναρξη των μαθημάτων - 06/06/2016 - θα δοθεί πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς χρηστών της πλατφόρμας που έχουν εγγραφεί σε σεμινάρια της τρέχουσας περιόδου, κατά συνέπεια για τους εγγεγραμμένους δεν θα απαιτείται επιπρόσθετο κλειδί εγγραφής για την εισαγωγή τους στα μαθήματα της επιλογής τους.  Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εισέρχονται στην πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας μετά την έναρξη της περιόδου εισάγοντας στο αντίστοιχο πεδίο της πλατφόρμας μόνο το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης που έχουν ορίσει οι ίδιοι κατά τη δημιουργία του λογαριασμού τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο learnxrh@unipi.gr ή στα τηλέφωνα 210 414 2186 και 694 94 76 064.


Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (E-learning)
Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστημίου Πειραιώς


Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής: "Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής" (Directiva2002/31/CE του Ευρ.Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρ.Κοινοβουλίου). Εάν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να διαγραφεί το email σας από αυτή τη λίστα παραληπτών παρακαλούμε να απαντήσετε στο παρόν συμπληρώνοντας τίτλο ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ.